Comunicat de Presă

Payment & Delivery

Anvex lansează aplicația mobilă prin care clienții pot solicita servicii de la firmele cu cei mai pricepuți instalatori, ingineri, designeri, arhitecți, zugravi, constructori, transportatori și meseriași


Aplicația Anvex a fost lansată pentru a promova cât mai eficient oferta firmelor profesioniste în mediul online. Firmele înscrise pe aplicația Anvex beneficiază de expunere atât pe site-ul www.anvex.ro, cât și prin aplicația Anvex disponibilă pe Google Play (accesibilă aici: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.app.anvexpros) și Apple Store (acessibilă aici: https://apps.apple.com/fr/app/anvex/id1528945403?l=en). 

 Clienții pot folosi aplicația Anvex pentru a solicita oferte de preț sau să programeze evaluări pentru serviciile care implică intervenția unui instalator, inginer, arhitect, designer, zugrav, constructor, transportator sau a unui meseriaș. Solicitările sunt preluate de echipa de suport clienți Anvex care conectează clienții în căutare de servicii cu firmele profesioniste locale care sunt disponibile să preia solicitările cât mai curând posibil. 

“Firmele de servicii din toate domeniile au fost nevoite să își adapteze strategia de vânzări pentru a putea răspunde cererilor clienților venite din mediul online. Această tranziție spre mediul online a declanșat o întreagă serie de schimbări — de la nevoia firmelor de își crea propriul website, până la definirea identității digitale”, a declarat Leon Vera, director Anvex. 

Momentan aplicația Anvex încurajează înscrierea firmelor de prestări servicii din Constanța, Timișoara, Cluj și Iași, urmând că până la sfârșitul anului 2020 să fie disponibilă în toate orașele României. Înscrierile se pot face direct pe aplicația Anvex sau pe site-ul propriu: https://www.anvex.ro/pages/inscriere-profesionisti 

Anunțul lansării aplicației Anvex a fost primit cu entuziasm atât de mediul de afaceri din România, cât și de clienții în căutare de servicii, care susțin că aplicația Anvex le îmbunătățește și simplifică procesul de selecție a prestatorilor de servicii. 

Despre Anvex 
Firma Anvex a fost înființată în 2019 cu sprijunul financiar al programului guvernamental Diaspora Start-Up din cadrul Programului Operațional Capital Uman 2014-2020 al Uniunii Europene. 

Finanțarea oferită de Uniunea Europeana sprijină misiunea firmei Anvex de a accelera tranziția către folosirea energiei regenerabile prin intermediul panourilor solare în România și de a digitaliza întregul proces interacțiune cu potențialii clienți folosit de firmele de prestări servicii. Pentru mai multe detalii, accesați site-ul www.anvex.ro. 

Contact
contact@anvex.ro 
0720.328.328