Gift
Completează formularul de mai jos și un profesor calificat CELTA va lua legătura cu dumneavoastră.

Completează Formularul

Evaluările Cursanților

Alexandra Matei

Curs Online Engleza

Sunt multumita de metodele frumoase de predare si profesori. Am inceput sa invat engleza de la nivelul incepator si am avansat 4 nivele. Cu siguranta recomand cu mare drag deoarece o sa aveti rezultate!

Sabina Taga

Curs Online Engleza

Invăț engleza și îmi place mult. Vorbim mult și apreciez explicațiile despre ce nu știu, ca sunt tot in engleza, astfel exersându-mi vocabularul. Profesoara este întotdeauna pregătită pentru curiozitățile și cerintele mele, iar stilul de predare este un plus! Recomand cu drag! ❤️

Carolina Leon

Curs Online Cambridge

Am decis sa inscriem copilul la cursurile de engleza online pentru ca e o limba important. Cursul e foarte interesant, predat prin jocuri si nimic nu e complicat. Felicitari!

Anuta Herzberg

Anuta Herzberg

Curs Online Engleza

Am cumparat un pachet engleza online pt copiii mei, 5 ani si 8 ani. Ei sunt foarte incantați. Este foarte important ca profesorul sa vorbeasca in limbajul lor, joaca. Pt copii joaca este cel mai bun mod de a învața. Profesoara este cea care le-a insuflat “dragostea” pt limba engleza. Multumim!

Valentina Nica

Curs Online Engleza

Suntem foarte multumiti de rezultate, iar Radu este super fericit! Invata engleza in joaca si ora de engleza online este o placere! Recomandam cu drag!

Iuliana Oglina

Curs Online Engleza

Interacțiunea este exclusiv in limba engleza, incluzând explicatiile oferite. Modul profesoarei de a face lecțiile captivante atrage orice elev. Intri cu drag la cursuri, profesoara reușind sa creeze un mediu modern de studiu, atractiv, orice lucru fiind util. Recomand!!

Daniela Ghita

Curs Online Engleza

Sunt foarte multumita de cursurile de engleza online! Este de apreciat modul de predare si implicarea profesoarei. Recomand!

Tugce Gaia

Curs Online Engleza

Cursul este un succes. Toate activitatile prin care am invatat engleza sunt diferite la fiecare nivel de la incepator la avansat. Recomand cu incredere!