Gift
Completează formularul de mai jos și un profesor calificat CELTA va lua legătura cu dumneavoastră.

Completează Formularul

Evaluările Cursanților

Avatar

Denisa

Curs Online Engleza

Foarte mulțumit de cursul de engleză online, in special de metoda de predare interactivă care te ajuta rapid la asimilarea rapida a informaților. Seriozitate, Profesionalism și Flexibilitate! Recomand!

Avatar

Valentina Nica

Curs Online Engleza

Suntem foarte multumiti de rezultate, iar Radu este super fericit! Invata engleza in joaca si ora de engleza online este o placere! Recomandam cu drag!

Avatar

Aura Oprina

Curs Online Engleza

Metode de predare interactive care conduc la o asimilare rapida a informatiilor. Foarte profesionisti! Felicitari!

Avatar

Anuta Herzberg

Curs Online Engleza

Am cumparat un pachet engleza online pt copiii mei, 5 ani si 8 ani. Ei sunt foarte incantați. Este foarte important ca profesorul sa vorbeasca in limbajul lor, joaca. Pt copii joaca este cel mai bun mod de a învața. Profesoara este cea care le-a insuflat “dragostea” pt limba engleza. Multumim!

Avatar

Sabina

Curs Online Engleza

Invăț engleza și îmi place mult. Vorbim mult și apreciez explicațiile despre ce nu știu, ca sunt tot in engleza, astfel exersându-mi vocabularul. Profesoara este întotdeauna pregătită pentru curiozitățile și cerintele mele, iar stilul de predare este un plus! Recomand cu drag! ❤️

Avatar

Iuliana Oglina

Curs Online Engleza

Interacțiunea este exclusiv in limba engleza, incluzând explicatiile oferite. Modul profesoarei de a face lecțiile captivante atrage orice elev. Intri cu drag la cursuri, profesoara reușind sa creeze un mediu modern de studiu, atractiv, orice lucru fiind util. Recomand!!

Avatar

Tatiana Capota

Curs Online Cambridge

Suntem încântați de fiecare dată, si eu si copilul meu cand avem engleza online cu doamna profesoară. Este foarte răbdătoare, explică totul foarte calm, frumos, cu profesionalism.

Avatar

Daniela Ghita

Curs Online Engleza

Sunt foarte multumita de cursurile de engleza online! Este de apreciat modul de predare si implicarea profesoarei. Recomand!

Avatar

Elena Preda

Curs Online Engleza

Participarea la cursul de engleza online, este o placere. Lui Iosif ii place foarte mult, iar profesoara este foarte calificata.