banner

Happy English Academy

Our Features

Cursuri de Limba Engleza Online

Pregătire Examen IELTS Online
Pregătire Examen Cambridge Online
Grupe Engleză Online (Maxim 5 Studenți)
Engleză Online 
(Ore Individuale)
Our Features

Despre Noi

Happy English Academy

Happy English Academy este o scoala de limba engleza infiintata in Londra, Marea Britanie care ofera cursuri de limba engleza online pentru toate nivelurile si varstele. Toți profesorii sunt calificați CELTA, prietenoși și gata să înceapă cursurile cu noi studenți.

Cursurile Noastre

Cursurile de engleză online oferă lecții interactive, acces la cărți de engleză în format digital, un program flexibil și progres rapid. Profesorii noștri pun accent pe metode noi de predare pentru a sprijini studenții să vorbească fluent limba engleză.
Our Features

Imagini

Portofoliu Lucrari

Inscrie-te Acum

Our Features

Evaluările Studentilor si Parintilor

Alexandra Matei

Curs Online Engleza

Sunt multumita de metodele frumoase de predare si profesori. Am inceput sa invat engleza de la nivelul incepator si am avansat 4 nivele. Cu siguranta recomand cu mare drag!

Sabina Taga

Curs Online Engleza

Vorbim mult și apreciez explicațiile despre ce nu știu, ca sunt tot in engleza, astfel exersându-mi vocabularul. Este întotdeauna pregătită pentru curiozitățile și cerintele mele din punct de vedere al stilului de predare! Recomand cu drag!

Carolina Leon

Curs Online Engleza

Am decis sa inscriem copilul la cursurile de engleza online pentru ca e o limba important. Cursul e foarte interesant, predat prin jocuri si nimic nu e complicat. Felicitari!

Anuta Herzberg

Curs Online Engleza

Am cumparat un pachet de 8 ședințe engleza online pt copiii mei, 5 ani si 8 ani. Este foarte important ca profesorul sa vorbeasca in limbajul lor, joaca. Profesoara este cea care le-a insuflat “dragostea” pt limba engleza.

Vali Nica

Curs Online Engleza

Suntem foarte fericiti cu rezultatul lui Radu la examenul Cambridge, iar el e foarte incantat de activitatile interactive. Cursul este o placere pentru el. Recomand cu drag!

Iuliana Oglinda

Curs Online Engleza

Interacțiunea este exclusiv in limba engleza. Modul profesoarei de a face lecțiile captivante atrage orice elev. Intri cu drag la cursuri, profesoara reușind sa creeze un mediu modern de studiu, atractiv, orice lucru fiind util. Recomand!!

Daniela Ghita

Curs Online Engleza

Sunt foarte multumita de cursurile de engleza! Este de apreciat modul de predare si implicarea profesorului. Recomand.

Tugce Gaia

Curs Online Engleza

Cursul este un succes. Toate activitatile prin care am invatat engleza sunt diferite la fiecare nivel de la incepator la avansat. Recomand cu incredere!