Gift
Cere oferta noastră și un consultant va lua legătura cu dumneavoastră.

Cum Funcționează Platforma

Completează cei trei pași simpli și beneficiază de servicii de calitate

Cum Funcționează Platforma

Completează cei trei pași simpli și beneficiază de servicii de calitate

Eva Foam
Cere Oferta

Spune-ne exact de ce ai nevoie și lasă-ne datele tale de contact

Non slip surface
Obține Evaluarea Gratuit

Profesioniștii evaluează serviciile solicitate și vă trimit oferta lor

Fortable
Alege Oferta Potrivită

Alege cea mai bună ofertă și execută lucrarea în siguranță

Alege doar profesioniști verificați

Obține servicii doar de la firme profesioniste verificate de noi. Poți vedea evaluările făcute de clienți înainte de a începe colaborarea.

content
Primești oferte de la profesioniști rapid
Începe să primești oferte de la profesioniști după ce ne trimiți detaliile tale de contact. Un reprezentant te va contacta in 24h.
content
Obții servicii în condiții de siguranță

Fiecare profesionist înscris îndeplinește toate criteriile noastre de securitate și va emite factură pentru serviciile executate.

10,200

Evaluări de 5 stele

30,000+

Solicitări Primite

9,100+

Recomandări de la clienți

Cele mai căutate Servicii

Evaluările Clienților

Mihaela Popescu

Montaj Centrala Termica

Ofera garantie pentru toate serviciile. O echipa de care am fost multumita. Lucreaza cu echipamente profesioniste. Recomand cu incredere!

Gabi Cioromelea

Montaj Centrala Termica

Am și recomandat în blocul în care locuiesc. Echipă montaj în regulă, serioși, profesioniști. Mulțumesc ptr. servicii, voi apela când va fi nevoie.

Alexandra Matei

Curs Online Engleza

Sunt multumita de metodele frumoase de predare si profesori. Am inceput sa invat engleza de la nivelul incepator si am avansat 4 nivele.

Victoria Macovei

Design interior

Echipa de designeri a dat dovadă de creativitate și perseverență. Culorile, formele, amenajarea, recomandările care mi s-au oferit m-au surprins plăcut. Recomand!

Carolina Leon

Curs Online Engleza

Am decis sa inscriem copilul la cursurile de engleza online pentru ca e o limba important. Cursul e foarte interesant, predat prin jocuri si nimic nu e complicat. Felicitari!

De ce să programez servicii prin Anvex?

Clienții noștri obțin întotdeauna servicii profesioniste. Noi selectăm profesioniști autorizați care pot asigura garanția serviciilor și oferă contract, deviz și factură pentru fiecare serviciu.

Ce servicii sunt disponibile momentan?

Poți alege profesioniști pentru servicii precum renovări interioare, instalații termice și sanitare, design interior, proiectări, construcții, cursuri online, servicii web și app design, consultanță marketing, profesori de engleză și multe alte servicii similare.

Cum pot să mă programez?

Dacă ești interesat să obții servicii profesioniste, completează formularul nostru și vei primi oferte personalizate de la profesioniștii noștri verificați.